Бившият руски президент Дмитрий Медведев предрече победа за Русия в свещената

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев предрече победа за Русия в свещената
Коментари Харесай

Медведев: Русия води свещена битка със Сатаната и може да прати враговете в огнената Геена

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев предрече победа за Русия в " свещената борба със Сатаната ". Така той самият определи войната в Украйна във връзка днешния Ден на националното единение. Предупреди, че Москва може да изпрати всичките си врагове във " огнената Геена ", предават ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Руската инвазия в Украйна лиши живота на хиляди хора и провокира най-голямото опълчване със Запада от Кубинската ракетна рецесия през 1962 година, когато огромните международни сили бяха най-близо до нуклеарна война, отбелязва Ройтерс.

Медведев, който се самоопределяше като демократичен реформатор, до момента в който беше държавен глава от 2008 до 2012 година, написа в " Телеграм ", че Русия се бори в Украйна с " побъркани нацистки наркомани ", подкрепяна от западняците, са " толкоз изродени, че им текат лигите ".

Украйна и Западът неведнъж отхвърлиха изказванията на съветския президент Владимир Путин, че Украйна се ръководи от фашисти, които преследват рускоговорещите поданици. Вместо това те дефинират нашествието като брутално присвояване на земя от Москва, отбелязва Ройтерс.

В посланието по случай отбелязвания през днешния ден в Русия Ден на националното единение Медведев споделя, че задача на отечеството е " да спре висшия владетел на пъкъла, без значение какво име употребява той, тъй като неговата цел е гибелта, а нашата цел е животът ", заяви ТАСС.

" Неговото оръжие са заплетените неистини. А нашето оръжие е истината. Затова нашата идея е обективна. Точно по тази причина успеха ще бъде наша ", декларира Медведев.

Бившият съветски президент, който сега е заместник-секретар на националния Съвет за сигурност, употребява все по-яростна реторика от началото на войната, въпреки че неговите оповестени възгледи от време на време са съзвучни с метода на мислене измежду най-високите равнища на кремълския хайлайф, отбелязва Ройтерс.

" За какво се борим ", пита риторично Медведев в обявата си, озаглавена " Защо нашата идея е обективна ". 

Медведев изясни защо се бори Русия. Той сподели, че Руската федерация не се нуждае от непознати територии, само че страната има земя, на която са живели предците и през днешния ден живеят хора, които би трябвало да бъдат предпазени. 

" Ние се борим против тези, които ни ненавиждат, които не разрешават нашия език, нашите полезности и даже нашата религия, които популяризират ненавист към историята на нашето родно място. Срещу нас през днешния ден е част от един обречен на смърт свят ".

Той разказа врага - съгласно него това е " група луди нацистки наркомани, хора, дрогирани и наплашени от тях, и огромна глутница лаещи кучета от западния разплодник. С тях е пъстра глутница от мрънкащи прасета и тесногръди жители от рухналата Западна империя с течаща слюнка по брадите. Те нямат религия и идеали, с изключение на измислените от тях неприлични привички и насадените от тях стандарти на двумислие, отричащи морала, характерен на естествените хора. Следователно, като се надигнахме против тях, ние придобихме свещена мощ ", написа Медведев.

Според него някои някогашни другари на Русия са изоставили партньорството от боязън, също така " страхливи предатели и алчни отцепници " са напуснали страната. " Какви са нашите оръжия? Оръжията са разнообразни. Имаме опция да изпратим всички врагове в адския огън, само че това не е наша задача. Вслушваме се в думите на Създателя в сърцата си и им се подчиняваме. Тези думи ни дават свещена цел. Целта е да се спре висшият държател на пъкъла, без значение какво име употребява - Сатана, Луцифер или Иблис. Защото неговата цел е гибелта. Нашата цел е животът. Неговото оръжие е една комплицирана неистина. И нашите оръжия са правилни. Затова идеята ни е права. Затова успеха ще бъде наша ", заключи зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, представен от Gazeta.ru.

" Русия е голяма и богата страна. Не са ни нужни непознати територии, имаме от всичко в обилие. Има обаче наша земя, която е свята за нас, на която са живели наши предшественици и на която през днешния ден живеят наши хора. И която няма да дадем на никого. Ние пазиме нашите хора. Борим се за целия наш народ, за своята земя, за своята хилядолетна история ", каза Медведев, представен от ТАСС.

" Сражаваме се против тези, които ни ненавиждат, които не разрешават нашия език, нашите полезности и даже нашата религия, които насаждат ненавист към историята на нашето родно място ", каза той за врага.

Медведев разяснява, че Русия дълго е мълчала, тъй като е била слаба и опустошена от безвремие, а в този момент се е отърсила от " лепкавия сън и мрачната мъгла от последните десетилетия ". Това събуждане беше предстоящо от други страни, които също скоро " дефинитивно ще се разсънят ", споделя той, представен от ТАСС.

" И когато прогнилият международен ред рухне, той ще погребе под многотонна купчина от парчета всичките си надменни свещеници, кръвожадни адепти, глумливи прислужници и безсловесни плебеи ", предвижда Медведев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР